top of page

SHINE INTERNATIONAL

Shine International is een creatieve onderneming die ledercosmetica producten ontwikkelt en verdeelt. Zij zorgen ervoor dat uw lederwaren een langere levensduur krijgen. Om dit te realiseren laten wij ons omringen door sterke partners wat leidt tot sterke samenwerkingsverbanden. Zo zorgen wij op onze manier dat de lederafvalberg minder groot wordt.
 
Als onderneming willen wij op die manier een positieve boodschap brengen die zich op een Shiny-manier vertaald. De rode draad binnen onze onderneming is een positieve benadering hanteren van onze producten en diensten.​
​Shine Leathercosmetics staat voornamelijk bekend om zijn ledercosmetica. Naast de productie en distributie van de SHINE producten verzorgen wij animatie op events en met de SHINE Express komen wij uw lederwaren behandelen bij uw thuis of in uw bedrijf.

MISSIE - TO LET THE WORLD SHINE

SHINE Leathercosmetics is een jonge, dynamische onderneming die ledercosmetica producten en diensten op de markt brengt. Om ook in de komende jaren te kunnen groeien, moeten we vooruit kijken en inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Wij veranderen mee in een snel veranderende wereld. Dat betekent dat we rekening houden met de wensen van de consument en onze producten hier zo goed mogelijk op afstemmen.

Onze missie luidt in het kort als volgt:

  • To let the world shine

  • To inspire moments of optimism and happiness

  • To create value and make a difference in products and services

  • To do business like an art of joie de vivre

VISIE

In onze visie beschrijven we wat we moeten doen om duurzame groei te realiseren:

People: een prettige en veilige werkomgeving waar mensen worden geinspireerd om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Portfolio: een gevarieerd breed aanbod van ledercosmetica en services (animatie, relatiemarketing) dat aansluit op de wensen van de consument. 

Partners: een succesvol netwerk van leveranciers, klanten en partners om met elkaar voortdurend toegevoegde waarde te creëren.

Planet: het verschil maken door maatschappelijk verantwoord ondernemen en door het bouwen aan duurzame lokale gemeenschappen.

Profit: winstgevende groei en aandacht voor duurzaamheid hoeven elkaar niet uit te sluiten.

Productivity: investeren in een effectieve, professionele en flexibele organisatie die snel op nieuwe ontwikkelingen kan inspelen.

SHINE LEATHERCOSMETICS

Ontwikkeling, productie en distributie van eco-vriendelijke ledercosmetica producten.

SHINE ANIMATIE

Het SHINE team zorgt ervoor dat de lederwaren van uw genodigden en VIP gasten op een professionele manier worden behandeld, zodat ze met een goed gevoel uw event verlaten.

SHINE EXPRESS

U verkiest een VIP lederbehandeling bij uw thuis of in uw bedrijf? Wij zorgen ervoor dat uw lederwaren op de juiste manier worden behandeld.

SHINE CORPORATE LABELS

U wilt graag naar buiten komen met gepersonaliseerde SHINE-producten? Dan vindt u de oplossing bij onze tailor-made labels.

GRATIS VERZENDING VANAF € 100 BINNEN BELGIË

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
shine-logo-gold_edited_edited.png
bottom of page